Vyberte stránku

Co pinglové nesnáší – reakce

od | Dub 30, 2019 | Příběhy

 

 
 

Jéje. Tak jsem před pár dny v kuchyni natočil krátký video s maxi zvonečkem na číšníky. Za tři hodinky na to mrklo přes sedm tisíc lidí a byl jsem moc rád, že jeden z největších a nejlepších gastro hráčů na našem internetovým bahně a sice GastroJobs.cz si to pověsili na svou zeď. Díky kluci. Kecal bych, kdybych tvrdil, že to nesleduju. Já se soustředím vždycky jen na svou vlastní tvorbu. Mám desetinu sledujících než borci z GJ a trošku si to jedu jinak. Videa přispěvatelů na GJ, který to točí někde v kuchyni v aranžmá jak u ochotníků důmyslným způsobem typu – vylijem kečup na podlahu, nebo řeknem číšníkům ať nám vyjedou sto stejnejch bonů s nulovou položkou, aby teda všichni viděli jak dřeme. Takovýhle nesmyslný píčoviny jak si borec lehne na stůl v kuchyni a na vteřinu zavře očička než cvakne foťák a následující komenty typu – jéžiš chudák je unavenej po práci. Ježiši, kolikrát si říkám jestli to nejsou videa pětiletejch dětí. Těhle idiotů je mi fakt líto….

 

Když pominu světový virály, tak můj nápad na dvaceti vteřinový video, který i s natočením  trvalo minutu, strčilo 99procent těchle sraček do kapečky za pouhý tři hodinky. No jo a těch hejtů po tom. Sáfra. Ať bylo jakýkoliv, tak to mělo nápad a koule. No jo ale vysvětlujte vymrdancům nadsázku. Potrefený husičky mi potvrdily, že jsou to vlastně oni, který mají tu odvěkou válku plac-kuchyň. Já rád šlapu na kuří očka. U nás v provozu se tomu číšníci smáli, protože máme naprosto skvělej tým. Což se u hejtrů s naprostou jistotou říct nedá. Člověk reaguje jen když se ho to osobně týká. Jeden chlapeček psal, že mi příště místo piva řekne, ať se nachlastám z fritézy. Jestli si mistr pingl myslí, že v kuchyni všichni čekáme na teplé škopek, které mu stál hodinu pod pípou a třikrát se ho snažil udat přidáním pěny pohybem pípy do zpětnýho chodu a pak mu to bylo líto vylejt. Tak to pak jak svatej grál nese zplavenýmu kuchařovi jako že grátis, tak ať si to příště strčí do prdele. ….

 

Dalším blbečkům, kteří se nenávidí v práci a dokáže je rozjebat zvuk zvonečku bych chtěl vzkázat, že zřejmě patří do sorty kuchař-číšník stejný love od zaměstnavatele. Tak těch mě je upřímně líto. Asi mají nařízeno se dělit o dýžka s kuchyní fifty-fifty. A to je hrob každýho provozu. Jo prachy vážení. Prapůvod všech válek mezi placem a kuchyní. Tady bych chtěl uklidnit pár vyjebanejch mozečků. Na place jsem taky dělal. A vím moc dobře , kde má kapr piču. Číšník by se nikdy neměl dělit s kuchyní o dýžka. Ty patří jemu. Kuchař má mít adekvátně vyšší plat. Nejlépe se to spočítá tak, že šéf provozu či majitel si zkusí práci na place.Na půl roku. Pak si hodí do průměru dýžka za měsíc a o ten výsledek bude mít kuchař víc na pásce. Nic jednoduššího neexistuje. Války skončí , personál bude v pohodě. Dokonce ani žádnou kundu nepohorší nahraný video s velkým zvonkem. Dokonce přispěvatelé u kterých je evidentní z jejich komentářů, že v gastru nedělají bych přesměroval na stránky jim rovné. Třeba Neserusedotoho.cz – nebo – Vimotompiču.com – nebo- Jsemkreten.cz – nebo poslední dobou oblíbené HejtBlejt.com ….

 

A za dvacet minut, co to píšu už osm tisíc. Chudáci pohoršení proč na to čumíte? Jen normální nevystresovanej běloch se na tím povznese. Tak zkuste nějaký video sami chytrolíni. Třeba vylejt zbytky na podlahu a nazvat to inteligentně. “Jé to byla nehoda!” Za video děkujeme pičusovi a kreténovi bez nápadu. Tleskáme moc!!!! Bravo. A zazvonil zvonec a kuchaři se porvali s pinglama. “ Tak jsem zhlídnul tvoje video!!!! Tak tos byl ty???”

 

Syrovou pravdu o gastru najdete jedině na HostJeZmrd.cz a děkuji GastroJobs.cz za supr promo. Tak zase příště mutanti……

Facebook Pagelike Widget

Úsměv v důlku – předkrmu půlku

      Tak tatarák na dva talíře dneska asi desetkrát no. Čtyřikrát jako že dopapat ještě druhou půlku. Třikrát dopéct pečivko k tý půlce. Jako mě to nezdržuje. Číšníci řvali a nadávali do zmrdů. Já už ne. Sebrali mi zbraně. Aby nadával celej kolektiv je na pičku....

číst více

UŽ JSTE ČETLI TYTO ČLÁNKY?

Share This