Vyberte stránku

Příběhy

Kam by se na dnešní hosty pan spisovatel Hrabal!!!

      Jako může za to ten hic nebo co doprdele? Zmrdi jsou zmrdi a v hicu jsou ještě větší zmrdi. U nás v hotelu máme tři patra. Není to žádná ultra vzdálenost - každý patro šestnáct schodů. Výtah luxusní a rychlej. Měli jsme v jednom sále výstavu našich umělců a...

číst více

Motivace hladce a obrace v kuchyni či na place

      Jsem namotivovanej napsat Vám o motivaci. Motivace v gastronomii je slovo samo o sobě velmi demotivující. Motivace je taky velmi soukromá věc. Každej ji prožívá jinak. A každej se taky jinak motivuje. Je to daný povahou. Tak Vám tu popíšu, jak to vidím a proč už...

číst více

Dresscode v gastru – manekýni ze sekáče i stylisti

      Když vidím ty všecky ňuňánky v telce, tak si říkám ten Dresscode dneska je TOP. Máme fakt krásnej výběr hadrů. Číšníci i kuchaři. Vypadá to hezky a to nepřeberný množství barev, provedení a velikostí. U nás v podniku třeba číšníci nosí každej den jinou košili....

číst více

Jídelní lístek není nedělní Blesk

      K čemu je vlastně dobrej Jídelní lístek? Slouží jen tak ke čtení? Krácení chvíle aby člověk nemusel odpovídat na debilní otázky protějšku? Nebo je fakt dobrej na podložení stolu, jak nám to Felix v jednom fousatým skeči “U Nudle” ukázal? No živnosťák po nás...

číst více

Víš jak vyje.eš se svým zaměstnavatelem? Zemřeš!

      Budu Vám vyprávět příběh, kterej je čerstvej jako rohlíček s másilkem ráno v sedm u voňavýho kafča. Můj kolega pochází z jižních čech. A jako spousty jiným mu nevyšlo manželství a po rozvodu ho políbila múza v podobě nové ženy a potomka. Ve čtyřiceti nový život....

číst více

Čtěte – nebudu tady věčně!!

      Zdarec mutanti. Tak jsem zjistil minulé téden, že se Vám to nějak líbí ty moje nasraný hejty. To je v klidu, já su totiž nasrané permanentně. Vždycky mám strach abych se držel gastra, v tom jsem si jistej. Někdy se mi chce trochen zabřednout do politiky, ačkoliv...

číst více

HostJeZ..d´s Hateful Heart

      Zase nám dneska na restauraci kojila jedna emancipovaná “Batika chlupy korále” matka. Kozy vytahaný jak uši prímusa třídy. Takový ty bradavky jak klubáky talíře. Podprdu na leteckým dnu nesehnala. Prcek mlaskal vo tom žádná a když to vidíš, tak se ti už nechce...

číst více

Co pinglové nesnáší – reakce

      Jéje. Tak jsem před pár dny v kuchyni natočil krátký video s maxi zvonečkem na číšníky. Za tři hodinky na to mrklo přes sedm tisíc lidí a byl jsem moc rád, že jeden z největších a nejlepších gastro hráčů na našem internetovým bahně a sice GastroJobs.cz si to...

číst více

Hotel mám – personál nemám

      Miloš Knor v jednom ze svých famózních stand-ups paroduje Tv Nova a jejich zprávy během celýho roku. Utkvělo mi jak se v každý zprávě věnuje vlekařům. A jeho podivení se nad tím, že nechápe jaký privilegium mají vlekaři nad jiným povoláním. Je to fakt, furt se...

číst více

Tuneláři všech zemí spojte se !!

      Beru si většinou na paškál hosty - jasný jsou to občas pěkní Zmrdi. Taky musím ale tnout do vlastních řad. Chca nechca. Fotbalovej příměr jo? Jsou skvělí hráči, ale bez trenéra ani kolikrát nevědí jakou hru hrají. Je málo lidí kteří mají multi-talent. Někdo...

číst více

Neurotický lingvista – namožená bránice jistá

      Mám jednu malou výhodu. Máme dva a půl měsíce v zimě zavřeno. Člověk odpočine od zmrdů, nabere nějaký síly, hlavně ty psychický. O to větší masakr je pak po zbytek roku. Každej ve skrytu duše tu práci miluje i když na ni od rána do večera nadává. Vždycky se tak...

číst více

Tak mi natoč ještě jedno a já pudu!

      Jsem pivař a miluju tenhle mok už stráááášně dlouho. Pivo patří k naší kultuře jako jebák k pubertě. Pivečko pamatuju jak za komunistů, tak po revoluci kdy nám udělalo velkej krok zpět. Posledních patnáct let už patříme ke špičce, co se týče kvality a výběru....

číst více
Facebook Pagelike Widget
Share This