Vyberte stránku

Příběhy

Nepletete si bezbariérový přístup s bezpáteřním???

      “Doooobréé rááno čurááááááci!!!!!!” Byl jsem “opět” nazván bezpáteřní kundou, který nic není svatý. Je to pravda. Líp bych to neřekl. Víte, jak pro Vás moji milí občas píšu ty větičky na Zmrda během týdne, abyste jako nevyšli příliš ze cviku, než se objeví...

číst více

2045 : Nesmírná odysea

      Záznam z přijímacího pohovoru na pomocného kuchaře v roce 2045. Omluvte sníženou kvalitu vyjadřování……..“Dobrý den!!!! Tak Vás tu vítáme!!!! Jsem neskonale poctěn, že jste přijal naši nabídku práce a že uvažujete o našem podniku. Doufám, že naše soukromé...

číst více

Ignoranti a cykloteroristi Review

      Nedávno mě nějakej Páníček napsal komentář pod můj majstrštyk “Ignoranti a cykloteroristi”. Jsem se tam rozčiloval, když vidí vyšukanec na zahrádce ráno v devět židlu strčenou uprostřed vchodu, tak že ji odstrčí a chce tam po uklízečce dvě kafe a něco sladkýho....

číst více

Úsměv v důlku – předkrmu půlku

      Tak tatarák na dva talíře dneska asi desetkrát no. Čtyřikrát jako že dopapat ještě druhou půlku. Třikrát dopéct pečivko k tý půlce. Jako mě to nezdržuje. Číšníci řvali a nadávali do zmrdů. Já už ne. Sebrali mi zbraně. Aby nadával celej kolektiv je na pičku....

číst více

Jedny Trendy podle Jendy

      Hej děcka fšimnul jsem si božího trendu. Za prvý, že se každá hlava pomazaná vyjadřuje najednou k tomu, jakej je průser s pracovníma místama a že nikdo není kdo by dělal v gastru. Teďka jsem to čuchal v Mladý frontě, kde se s tím velmi dobře a obšírně zabývali....

číst více

Kam by se na dnešní hosty pan spisovatel Hrabal!!!

      Jako může za to ten hic nebo co doprdele? Zmrdi jsou zmrdi a v hicu jsou ještě větší zmrdi. U nás v hotelu máme tři patra. Není to žádná ultra vzdálenost - každý patro šestnáct schodů. Výtah luxusní a rychlej. Měli jsme v jednom sále výstavu našich umělců a...

číst více

Motivace hladce a obrace v kuchyni či na place

      Jsem namotivovanej napsat Vám o motivaci. Motivace v gastronomii je slovo samo o sobě velmi demotivující. Motivace je taky velmi soukromá věc. Každej ji prožívá jinak. A každej se taky jinak motivuje. Je to daný povahou. Tak Vám tu popíšu, jak to vidím a proč už...

číst více

Dresscode v gastru – manekýni ze sekáče i stylisti

      Když vidím ty všecky ňuňánky v telce, tak si říkám ten Dresscode dneska je TOP. Máme fakt krásnej výběr hadrů. Číšníci i kuchaři. Vypadá to hezky a to nepřeberný množství barev, provedení a velikostí. U nás v podniku třeba číšníci nosí každej den jinou košili....

číst více

Jídelní lístek není nedělní Blesk

      K čemu je vlastně dobrej Jídelní lístek? Slouží jen tak ke čtení? Krácení chvíle aby člověk nemusel odpovídat na debilní otázky protějšku? Nebo je fakt dobrej na podložení stolu, jak nám to Felix v jednom fousatým skeči “U Nudle” ukázal? No živnosťák po nás...

číst více
Facebook Pagelike Widget
Share This