Vyberte stránku

Příběhy

Úsměv v důlku – předkrmu půlku

Úsměv v důlku – předkrmu půlku

      Tak tatarák na dva talíře dneska asi desetkrát no. Čtyřikrát jako že dopapat ještě druhou půlku. Třikrát dopéct pečivko k tý půlce. Jako mě to nezdržuje. Číšníci řvali a nadávali do zmrdů. Já už ne. Sebrali mi zbraně. Aby nadával celej kolektiv je na pičku....

číst více
Jedny Trendy podle Jendy

Jedny Trendy podle Jendy

      Hej děcka fšimnul jsem si božího trendu. Za prvý, že se každá hlava pomazaná vyjadřuje najednou k tomu, jakej je průser s pracovníma místama a že nikdo není kdo by dělal v gastru. Teďka jsem to čuchal v Mladý frontě, kde se s tím velmi dobře a obšírně zabývali....

číst více
Kam by se na dnešní hosty pan spisovatel Hrabal!!!

Kam by se na dnešní hosty pan spisovatel Hrabal!!!

      Jako může za to ten hic nebo co doprdele? Zmrdi jsou zmrdi a v hicu jsou ještě větší zmrdi. U nás v hotelu máme tři patra. Není to žádná ultra vzdálenost - každý patro šestnáct schodů. Výtah luxusní a rychlej. Měli jsme v jednom sále výstavu našich umělců a...

číst více
Motivace hladce a obrace v kuchyni či na place

Motivace hladce a obrace v kuchyni či na place

      Jsem namotivovanej napsat Vám o motivaci. Motivace v gastronomii je slovo samo o sobě velmi demotivující. Motivace je taky velmi soukromá věc. Každej ji prožívá jinak. A každej se taky jinak motivuje. Je to daný povahou. Tak Vám tu popíšu, jak to vidím a proč už...

číst více
Dresscode v gastru – manekýni ze sekáče i stylisti

Dresscode v gastru – manekýni ze sekáče i stylisti

      Když vidím ty všecky ňuňánky v telce, tak si říkám ten Dresscode dneska je TOP. Máme fakt krásnej výběr hadrů. Číšníci i kuchaři. Vypadá to hezky a to nepřeberný množství barev, provedení a velikostí. U nás v podniku třeba číšníci nosí každej den jinou košili....

číst více
Jídelní lístek není nedělní Blesk

Jídelní lístek není nedělní Blesk

      K čemu je vlastně dobrej Jídelní lístek? Slouží jen tak ke čtení? Krácení chvíle aby člověk nemusel odpovídat na debilní otázky protějšku? Nebo je fakt dobrej na podložení stolu, jak nám to Felix v jednom fousatým skeči “U Nudle” ukázal? No živnosťák po nás...

číst více
Víš jak vyje.eš se svým zaměstnavatelem? Zemřeš!

Víš jak vyje.eš se svým zaměstnavatelem? Zemřeš!

      Budu Vám vyprávět příběh, kterej je čerstvej jako rohlíček s másilkem ráno v sedm u voňavýho kafča. Můj kolega pochází z jižních čech. A jako spousty jiným mu nevyšlo manželství a po rozvodu ho políbila múza v podobě nové ženy a potomka. Ve čtyřiceti nový život....

číst více
Čtěte – nebudu tady věčně!!

Čtěte – nebudu tady věčně!!

      Zdarec mutanti. Tak jsem zjistil minulé téden, že se Vám to nějak líbí ty moje nasraný hejty. To je v klidu, já su totiž nasrané permanentně. Vždycky mám strach abych se držel gastra, v tom jsem si jistej. Někdy se mi chce trochen zabřednout do politiky, ačkoliv...

číst více
HostJeZ..d´s Hateful Heart

HostJeZ..d´s Hateful Heart

      Zase nám dneska na restauraci kojila jedna emancipovaná “Batika chlupy korále” matka. Kozy vytahaný jak uši prímusa třídy. Takový ty bradavky jak klubáky talíře. Podprdu na leteckým dnu nesehnala. Prcek mlaskal vo tom žádná a když to vidíš, tak se ti už nechce...

číst více
Facebook Pagelike Widget
Share This