Vyberte stránku

Příběhy

„Voda, co nás drží pod vodou“

„Voda, co nás drží pod vodou“

      Do prdele jako na dva songy jsem dost alergickej. Jeden béká Jožo Čuráž a druhej ta ťuňťa Langerová. Voda živá a Voda čo ma drží nad vodou. Jó jsou to hity. Ale když to do nás mainstream hustil padesátkrát denně, tak to se zhnusí prostě. Podle mě tyhle dva songy...

číst více
Tady se nekouří? Tsss…tak to jdeme pryč!!!

Tady se nekouří? Tsss…tak to jdeme pryč!!!

      Už jsem jednou psal, že Česká republika je ráj zaplivanejch paluší s automatama. Považoval jsem to za dobrou věc, že se přestane hulit, všude to bude vonět. Nikdo nebude rodině prohrávat vejplatu v budkách a tak nějak se nám bude hezčeji a zdravěji žít. EETéčko...

číst více
Lesk a bída českýho streetfoodu

Lesk a bída českýho streetfoodu

   Každej z nás si jednou, či vícekrát dal nějakou dobrůtku někde u stánku nebo na nádraží. Zahnat hladeček a nebo prostě jen tak, že jsme to uviděli a měli na to chuť. V devadesátkách nás navštívily americký šmakulády typu Mekáče a Káefcéčka. Bylo jich hrstka. Praha...

číst více
Do Nového roku, v kožichu pár broků!!

Do Nového roku, v kožichu pár broků!!

      Vážení čtenáři...naposledy v tomto roce Vás vítá HostJeZmrd… Druhou sezonu blogu máme za sebou a musím konstatovat, že se nám to mimořádně vyvedlo. Trojnásobně se nám zvedla základna našich odběratelů. A díky moc, fakt díky. Není možné se zavděčit...

číst více
Kdo rozhoduje o příjemném vniku a kvalitě podniku??

Kdo rozhoduje o příjemném vniku a kvalitě podniku??

      Pokojské, služebné, housekeeping, hausfrauen, hausdamen, uklízečky, nebo jak s oblibou říkám - „Kosmetičky podlahových krytin” . Zatraceně těžkej džob, ale o to víc důležitej. Většinou chodí úplně první do práce a mají dárečky od hostů z první...

číst více
Adventní básnička

Adventní básnička

      Nedělní chvilka poezie   Jencek HostJeZmrd - “Jak jsem se stal nesnesitelným”   Když jsem se narodil a poprvé kouknul na tenhle svět, byl jsem modrej jak šmoula a pupeční šňůru kolem krku mě mohl každej závidět! Máma nemohla i přes velký...

číst více
Za lupenku – neschopenku

Za lupenku – neschopenku

Přátelé, sorry za týdenní odmlku ale nešlo jinak. Znáte to. Zuby - pohroma huby. Chtěl jsem si zahrát na tvrďáka a přechlastat to na Vánočním večírku, na kterej jsem byl pozván. Světe div se, rum nezabral. A to jsem jářku vyglgal notně přes litr. Ano, vypadal jsem...

číst více
Co jéééé – schizofréniéééé

Co jéééé – schizofréniéééé

      Já jsem schizofrenik. Udělali to ze mě Zmrdihosti. Vyjede z kasy bon. Někdy se směju. Někdy nadávám. Někdy řvu. Někdy si zpívám. Doktor mi dal prášky, abych prej věděl Coprotopov. Stejně jsem je nežral, myslím, že po mě jde. Fotrovi to říkat...

číst více
Sametová gastronomie

Sametová gastronomie

„Ať mír dál zůstává s touto krajinou - zloba,závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou.” Slušný sci-fi dneska. „Dobře už bylo” - říkají s oblibou dříve narození. Dneska je to už snad jen “fráze” pro zasmání, ale tak deset patnáct let po revoluci to platilo docela...

číst více
Udělej husu, abys byl v plusu!!

Udělej husu, abys byl v plusu!!

Takže Přátelé Svatej Martin je teda na koňovi...Husičky, vínečko, paštičky, kundovinky, bigbít, pštros, bazén, video pičooo…. Projel jsem trošku net, abych se mrknul, zda-li už jsme vytáhli hlavy z prdele co se týče cenový politiky tohohle supr svátku žrádla a mladýho...

číst více
„Kdo je tady magor?!“

„Kdo je tady magor?!“

      Psychopati nejsou hříčkou přírody - jsou jejím darem!! Nedávno jsem slyšel fantastický přirovnání. „Lidi pracující v gastronomii jsou jako cizinecká legie. Je jedno, odkud pocházíš a jak vypadáš, jaký máš vyznání a je jedno jakej jsi magor, práce...

číst více
Chlast je slast

Chlast je slast

      Zítra už nepiju | Po tvrdým vyvádím | Ty to ani neotočíš jo?  Chlast a gastronomie. Co dodat. Jseš u zdroje. Tisíce a tisíce důvodů k pití. Podle tabulek jsme všichni alkoholici. Nebo to alespoň říká kapacita v oboru Profesor Nešpor. Rozhodně...

číst více
Facebook Pagelike Widget
Share This