Vyberte stránku

Sežrali jsme si vlastní koule a ještě mlaskáme!!!

od | Čvn 28, 2020 | Příběhy

 

 
 

Jeden den v životě Jencka Gastropiče. V hotelu, který by fungoval podle smýšlení dnešního světa….. Aneb – to jste se už vážně posrali???………

“Ahoj, jak je po víkendu? Jo šlo to, tady máš plány na dnešní polední Menu plus rezervačky. Jo dík. Jednička Halal. Dvojka Košer. Trojka Wegetariánská. Čtverka Wegan. Pětka až desítka jsou Alergie. Polívku radši nedělej žádnou, víš jak to minule dopadlo. Na desert se taky vyser. Hnutí STOP CUKRU nás dává k soudu. Hmmm,..zmrdi nedaj pokoj co? Ne no, ale mají strašnou podporu. TVL by nám mohli zrušit krám. OK, kde je vlastně Karel?”

“Myslíš provozního? Ten je zavřenej už tři dny v kanclu. Řeší to DéPéHáčko na to pivo. Má tam tři studenty VŠE na praxi. Nic moc nevymysleli no. Jeden syřan, druhej cikán. Počki a jsou dobří? Nejsou ale znáš to. Kvóty no. Takže jednoho učí na počítadle a druhýho spláchnout. Jaj tomu nezávidím. Ani nemluv má toho doma dost Kája. A co se stalo? Ále chytli kluka jak se v šesti letech matlá rtěnkou. Sakra. No takže žaloba. Matka ho flákla po čuni, takže ublížení na zdraví a týrání nezletilé osoby. Do toho pořádaj sbírku, aby mu přešili kokota na pičku. Takže jakou uděláš tu polívku???”

“Kohoutí vývar asi ne? Voda z kohoutku a bezvaječný nudle. Jo to pude. Zítra tuřín. A zahustit pavučinou. Tak jo OK to bude gut. A kde je vůbec Jirka a Šárka a Helena? Ty to nevíš? Musel je propustit . Místo těch je tu Ahmed, Zoran a Karim. A umí něco? Nic ale jsou na ně dotace. Né, to nemyslíte vážně že jo? A ví to vedení v Praze? Jo nic neřekli akorát náš provozní to ostře odsoudil. No moje nervy…” 

“Jo tak Ahmed nepříjde. Z pracáku má dvacítku, tak proč by makal. Hele a těch deset beden brambor můžeš vyhodit, když to sem vezli tak potkali traktor s prasatama. Už to není čisté. Ale neboj náš BIO dodavatel říkal, že jak sprchne hned to sklízí. Prej max. tři tejdny. Jo a vejce taky budou až za týden. Představ si že ve firmě Šťastné kuře mají kohouti odbory. Jencku a za hodinu dojdou dělňasi probourat díru do zdi. Objednal sis bůček a to prostě nesmí přijít do kuchyně stejnou cestou jako halal žrádlo. A na co kurva budu vlastně ty výpečky dělat kurva? Však oni přijdou. Po zavíračce a ve dvou…. a budou to žrát ve vykachlíkovaný místnosti bez oken…”

“Kolik máme hotelových hostů? Asi třicet. Na každým patře deset. Víc jich tam ubytovat nemůžeme. Teda bílejch. Musí bejt na každým patře místo pro bubáky, kdyby náhodou dojeli. Co se furt ptáš kurva už tenhle rozhovor je dvacet let natvrdo. Buď rád že jsem uhájil Černé pivo. Ale radši říkáme tmavé. Fantu berem už jen oranžovou. ŽLUTÁ se blbě prodává asiatům. A když jsme u nich, tak první co nabízíš jsou brambory, né rejža. To působí hloupě. Jo a řekni Oxaně že nádobí je velký a malý né bílý a černý. ju?!”

“Jediná výhoda je, že jste všichni ofiko. NaČERNO už nikoho vzít nemůžem. House keeping už radši neoslovuj Prcinama. Jedna má koule. Druhá neví. A třetí by chtěla oboje ale musí si ještě vydělat. Ale na to příjde komise. Jo a už se neflambuje. Nesplňuje to emise. Místo digestoře namontovali filtr pevnejch částic. Čištění stojí dvacítku a na místo plynu teda všude indukce. Kdyby nestíhala elektrika, tak nahoře vedle záhonku s tymiánem máš větrník. Je tam dynamo z favorita, který jsme koupili ve fér dražbě. A hlavně důležitá věc jo? Nepřechylovat příjmení. Přijdou kontráši a to si nepřej vidět……

“Než začneš teda vařit jo tak si vem roušku, rukavice, helmu a vykoupej se v Savu. Za hodinu přijede svatá inkvizice z finančáku. No Ano bude líp – neboj…. a nepiš na dezert Trdelník jo?. Sdružení “Debilů bez hranic” to považuje za urážku. Takže se to ode dneška jmenuje “Kus pečenýho těsta na tyči”. Jo a ta nová recepční jo Jencku, prosímtě buď na ni hodnej. Já vím že mlátí klackem do monitoru. Ona je ze Senegalu. K myši se už dva dny modlí a vychcala se do kopírky. Říct jí nic nemůžu. Jak mě nahlásí , jsme všici bez hokny. Ale dala nám supr recept na risotto z lenochodích hoven. No co čučíš woe nová doba…..”

“Nezapomeň napsat meníčka. Gréta vydala novou kuchařku. Čéče prodává se to líp jak Bohdalka. Hlavně to pyré z použitých petflaší vypadá zajímavě  a mohl bys to dát třeba k těm grilovanejm cvrčkům. Prosímtě hlavně ať to v jedenáct máš všecko hotový. Jak začnou meníčka, tak nejede elektrika. Nestíhá to no když polední hosté zapíchnou nabíječky do aut. A odpoledne na náměstí máme catering. U kašny vypadla vlaštovka z hnízda. Tak se slouží zádušní mše. Dojede i  kardinál Dukakat. Bude tam tak dva tisíce lidí. Nabídka jako vždy – Sojový latté, nealko pivko, vícezrný šestihran, ménězrný osmihran a na desert fair trade banán s babókem a krutony z planktonu. Takže zývačka…..”

“Tak si užijte směnu lidii. A opatrně na to rádio. Zase jste prej čuměli na stream Svobodný Evropy na Foresta Gumpa. Kurva já se nenechám kvůli Vám zavřít. Bejvalej šéfkuchař by Vám dal. Škoda že emigroval do KLDR. Byl dobrej no. Psal mi. Prej dělá i vepřový řízky nebo králíka na černo. No jo ten to vyhrál, takovej ráj na zemi…..”

Kde máte koule? ….HostJeZmrd.cz…..

 

 

Facebook Pagelike Widget

UŽ JSTE ČETLI TYTO ČLÁNKY?

Kdo koho chrání vlastně??

Kdo koho chrání vlastně??

   Hej tak to jako né už do píči….. Zase róšku na zkóšku…. Už to mrdám jako. Já vím, že udržovat lidi ve strachu je ta nejlepší cesta k upevnění moci. Lukašenko to dělá přes dvacet let a šlo mu to dóbře. Kurva, ale už by mohla přijít nějaká revolta. Já už tu habaďůru...

číst více
H.J.Z. zakládá odbory. Tečka.

H.J.Z. zakládá odbory. Tečka.

„Ktéé domof muuuj, kteéé domof muuj, wasser hutschii po lutschninach, borii schumii po scalinach, v sadje skvy se jára cimrman. Semsky paradise to vidy.” - Šeskoslovensko je krasna zemje - tady penyze každeho šlovjekaaa….zlaté české ručičky….co čech, to...

číst více
Už z hor zní zvon

Už z hor zní zvon

   „Nepotřebuješ brokovnici s uřízlou hlavní. Nepotřebuješ nunčaky ani Rambo messer. Nepotřebuješ novičok ani Hirošimskýho Little Boye”. HostJeZmrd uvádí digitálně zrestaurovanou verzi nejnenávistnějšího gastropornofilmu - “Pán Zvonků - Společenstvo Zvonku” - film...

číst více
Share This