Vyberte stránku

Sorry jako, tohle já nežeru!!!

od | Říj 6, 2019 | Příběhy

 

 
 

Já to nežeru…..Tohle to já nežeru….Tam je tohle? Tak to já nežeru….Fůj tam je tohle jo???Tak to já nežeru…..Pepo!!??? Jestli mi ho dáš do huby tak ti do smrti nedám pusu….hele tohle mrklo-mrklo to a ty brambory se taky hejbaj hele…ona už to začíná žrát…ježiš to je prase……

Člověk je všežravec tééčka…Dneska se budu prvně věnovat našim spolupracovníkům a pak hnedka našim milým Zmrdům jo mutanti??? Komu dneska končí dlouhej, ten předčítá nahlas čeládce. Kdo jde zítra na dlouhej, čte si až v pondělí v práci ju?! Koho taky něco rozesměje v neděli v osm, když má v palici to vymrdaný pondělí a vidí už pomale tu zítřejší naoko uklizenou kuchyň či plac a prázdný lednice a nulovou přípravu že jo. “Co nadáváš pičo, víš co bylo za byznys???” No od čtyř nic nešlo, ale komu by se taky chtělo, však je po víkendu. Tak aspoň vysypte po sobě ty popelníky vzadu kurva a ukliďte ty hrnky po kafíčkách……

Co mě vytáčí naprosto do běla je, že když už se teda někdo v největším pomatení smyslů rozhodne jít na učňák či hotelovku a nebo se nějakým jiným masochistickým způsobem odhodlá trápit rodinnej rozpočet tím, že bude pracovat v gastru, tak by trošku kurvafix měl umět zapojit všecky smysly, co nám dal do vínku nejvyšší konstruktér…..

Nikdo nechce do piči abyste polykali rybu Fugu, snídali Romadůr či chlastali Chichu, do který naflusala nějaká Peruánská indiánka s ceckama po kotníky. To samý na place doprdele. Postavte abstinenta k pípě. To je jak kdyby wegan prodával v masně. Přece musím kurva vědět jak co chutná, když to mám prodávat. Každý pivo a každou kořalku a každý víno. Přece nikdo nechce abyste toho vychlastali rybník. To by mě mrdlo když číšnice prohlásí u stolu, to já nevím to já nežeru, nebo ještě lépe, to já nevim to já nepiju. Nebo, jo to si dejte asi to bude dobrý. A nebo úplně nejlepší odpověď, co jsem zažil byla: “No já nevim Paní, já bych si to dala, ale my to máme zakázaný víte, Pan Šéf říkal, že je to strašně drahý a že nám pracky zpřeráží!” Naštěstí tihle vymrdanci mizí a už jsem i párkrát viděl světlo na konci tunelu, kdy každej novej produkt se prvně uvaří či nalije pro celý personál včetně úklízečky i údržbáře….I ten údržbář řekne chlapům v hospodě, jo to si dejte až tam pudete se starou, já to měl a je to pecka….Nemohu nevzpomenout jeden díl Ano šéfe z učňovskýho střediska, kde měli studenti zakázáno používat konvektomat za půl mega, protože byl drahej a mohl by se rozbít. Bez sebemenšího mrknutí oka bych nechal toho Pána, co tohle prohlásil, veřejně popravit v přímým přenosu do všech světových televizí….

Tohle je ta ofiko stránka věci ja??? Jenže máš prostě v hokně KUNDY, který neví. Ony tam chodí, pracují a neví!!! Nemůžeš chtít po pičích, aby něco ochutnaly, když to nežerou. A už vůbec nemůžeš chtít po pičích, aby měli nějakou chuťovou paměť!!!!!! A nebo aspoň aby strčily ten svůj vybíravej rypák na pět cenťáků od produktu a zjistily, jestli je všecko ok. Piče. Místo toho slyšíš jen: “Pojď to ochutnáááát,  to je nějaký divnýýýýý, to já nežerůůůůůů, to divně smrdííííííí!!!!” Díky Pane Dušku za Čtyři dohody!!!! To jsou ty dávná zranění že???? V pěti letech něčí bába, co připálila i vodu na čaj a vožralá byla od rána do večera. Tak uvařila v papiňáku špenát píča jedna a místo soli to osladila. A vnoučátko řvalo a nepapalo to a místo rohlíku dostalo na prdel, páč to nežere. Ano u těhle lidí se nedivím, že nevezmou do tlamy v životě špenát. A dalších stopadesát věcí. Tak proč kurva do piči dělají v gastru?? Dál taky nechápu to, že kdybych přišel o všechny smysly a zůstal mi jen hmat, tak si do piči nespletu nikdy sůl s cukrem….

A když už máte v provozu pacienta, kterej nepozná, že rajčatovej salát vře jak burčák, tak už si v klídku můžete dělat všecko sami….Pojď to dochutit – já to nežeru. Na co tu teda jseš ty píčo??? To je marný někdy. Prvně oko, pak nos a nakonec jeden jedinej olíznutej fakovák stačí k tomu aby člověk věděl, že je všecko ok. Víte, co by to ušetřilo starostí? Kdyby v  polívce plaval tuleň pičo, tak si kunda veme větší naběračku….Nikdo nechce po nikom aby to žral. Ochutnat a jíst je kurva rozdíl…….Gastronomie otevírá čakry každýmu….čuráci

No a má smysl se bavit o hostech??? Kterej? Šestej smysl? Sedmej? Na to je i Brůs Vyliž krátkéj!!! Zmrdéčci si dávají velice záležet, aby byli IN. Dám si to, co ani nedokážu přečíst. Boršč nežere píča zasraná, ale ta pusinka “créme fraiche” to zní tak romanticky. Pak vidíš vymrdanost ve svetříku z protektorátu a na hlavě Baretku,  jak se tam vrtá u stolu v masíku jako strejček, co vypaluje letlampou krajinky do překližky. Hádáte správně mutanti – dala si krkovičku píča blbá. No nejsem spokojená – masiko kluustýýýý – no fuj. Jak to můžete prodávat.?? Budu si stěžovat. ….

“A to koleno???? Jo?! Proč to pečete i s tím plastovým obalem jako??? To je kůže Paní Vymrdancová víte???” a nebo pičinečka hrubého kalibru ….Krůtí stehenní řízek na slanině a kořenové zelenině….” To né toto, to jako nebylo krůtí maso víte Pane Vrchní. Ze mě nebudete dělat debila. Já moc dobře vím jak vypadá krůtí. Je to vždycky takový bílý jemný masíčko. Tady to bylo tmavý, klustý a sem tam šláška. Zeptejte se kuchaře, jestli ví jak vypadá krůtí maso???!!!” …..já se ho nebudu ptát Vy pičo, je to debil víte??!!! Vždyť oba přece víme, že patnáctikilovej morák je vlastně jedno prso. Patnáctikilový prso se zobákem. Po čem běhá nevim, ale vim že to je celý jedno prso. A hudruje tím zobákem, páč sebou od rána do večera tahá takový těžký cecky…..

Mrkev pičo – nejnenáviděnější zelenina na světě!!! V tom vývaru bude asi mrkev co? Tak to nežeru. Normální běloch si vytáhne na prkýnko vařenou mrkvičku a posolí že jo??!!! Delikatesa. Ovar – Tatarák a bla bla bla, tak bychom mohli pokračovat do nekonečna. Já chápu, že někteří lidé něco nepapají. Ale o to tu nejde mutanti!!! Já třeba nežeru tatarák, lososa a italský krémový risotto. To poslední jmenovaný je sračka, z který bych blil. Ale všechno to uvařim, udělám a hlavně ochutnám. A je to moje práce kurva….

Nesnáším čuráky, kterých je hrubá většina, co se buší do prsou při každé zmínce o pokrmu či surovině, o kterým tvrdí, že by v životě nevzali do držky. A je to jen kvůli tomu, že to nikdy neměli na talíři připravený dobře. Pak se k tomu přidají falešný předsudky a je konec. A ta scestná neblaze proslulá věta typu: Moje máma vaří nejlíp” je naprostá pičovina. Půlka těch kund nemá ánung o tom jak má vypadat. Co vypadat, sere pes ale chutnat. To mě naučil internát a nedělní ochutnávání jejich obídků večer po pivku s chlapcámi na cimře. Co jsou některé matky schopné vytvořit pro svou hladovou famílii. Pár návštěv u známejch někdy taky stačí. A když jdete k přítelkyni na první obídek, tak to většinou nepoznáte páč je řízek a salát že??!!! Na tom se nedá přece nic zkurvit že??? Hovno vole, sám jsem byl svědkem na takovém slavnostním řízkobraní. Bramborovej salát byl slabej jak Birell na Oktoberfestu a místo řízků nám na talíři přistály ponožky. Když si píča vytáhne na šnycle nejtvrdší šál z kýty a ještě to nakrájí po vláknech, tak tady to nezachrání ani Láďa Hruška. A merito věci je, že každej u stolu, kterej je na tu hrůzu zvyklej, se tváří jako při orgasmu. “No Mamko,,,,,dneska se ti to fakt povedlo. Laskomina jako vždycky. Inu naše Máma vaří nejlíp, že děcka???” Tři zvohlý příbory, dva vylomený zuby, tři čtvrtě toho zbylo a spotřeba párátek jak šprcek na LoveParade. A co příště?Gulášek??? Deset porcí zahuštěnejch kilem hladký??? V pořádným guláši přece musí stát lžíca říkala máma…

Když něco lidi umí, tak mě to dojme. Když něco lidi neumí, tak to prostě nedělají.. A pak jsou lidi, kteří něco trvale neumí a dělají to rádi….HostJeZmrd…….

Facebook Pagelike Widget

UŽ JSTE ČETLI TYTO ČLÁNKY?

Žádnej stres jo??? Ten borec je naprostej machr!!!

Žádnej stres jo??? Ten borec je naprostej machr!!!

   Já velice obdivuji lidi, kteří se starají o druhé. Pomáhají těm pomalejším, se zdravotním postižením, mentálním nebo já nevím ještě jaký jsou ty škatulky. Obdiv, nic než obdiv si zaslouží. Jejich trpělivost a láska k bližnímu svému je žene asi kupředu, protože...

číst více
Proč???

Proč???

   Proč?????? Proč?????? Proč??????   Proč vždycky chleba spadne na namazanou stranu?  Proč je největší kšeft, když jsem po fetu?  Proč chodí největší piče na mou směnu?   Kurva proč???   Proč nejvíc jde, čeho mám nejmíň?? Proč když ráno nachystám dvě flašky...

číst více
Kam dezertovaly naše dezerty?

Kam dezertovaly naše dezerty?

   Zdarečééék děckááááá…...tak po dlouhý době by to chtělo nějakéj slaďounkéj článeček….tak si nachystejte flašku Absinthu, protože tady dneska bude hódně cukru...Mrčnem se dneska na jednu z nejnenáviděnějších věcí v kuchyni a sice deserty. Nebo dezerty? Němec i Brit...

číst více
Share This