Vyberte stránku

Indián Jencek a tajemství gastro lebky…

od | Srp 29, 2021 | Příběhy

 

 
 

Pravidlo číslo jedna: Musíš si uvědomit, že děláš s pičama…Čím hůř placený povolání, tím větší šulini v práci. Děti, který se do toho hrnou ze všech pseudoškoliček jsou taky výborní vejškrabci všeho druhu. Armády tupanů a imbecilů se kterýma si máš poradit tak, aby nikdo nic nepoznal. Vtipný je, že přijdou hosté a nemají vůbec páru vo tom, že v zákulisí se o ně stará plejáda naprostejch kreténů. :))))) Servis né božé. To ještě Host vidí a ti musí nějak reprezentovat. Hezky voblečení sladění jak na spartakiádu. Ale jakmile se zavřou lítačky tak vítejte v klubu Party Hic křížený s chovancema, v podobě dementních autistů z Přeletu nad Sporákem….

 

Copak těm je dobře omezeným mozkům, ale co My? Ať děláš co děláš jsi u nich taková tchýně křížená s dotěrným strýčkem, kterej občas někomu šáhne na kundu. Taková Pí učitelnica se všetečnejma otázkama typu: “umyl sis pracky zmrde když jsi byl srát?”  Vo chcaní nemluvím. Jednou se nezeptáš a přijde z rukama vod hoven. Nelíbí se ti? Otrokářské panstvo nahradí okamžitě zmrda ještě vetším zmrdem. A tak to jede furt. Když náhodou u zmrda vidíš kus něčeho, na čem by se dalo stavět, tak pučmidrát má nemoci. Špatně dýchá. Záda v piči. Unavený. Alergie. Přímo dělaný na to, aby si vybral co bude v životě dělat. Eutanazie nebo to zkusíš v gastronomii??? Jelikož zmrd a jeho incestní famílie nemají na cestu do švajcu, tak ti ho pošlou do kuchyně. Jak Vedení u kanclu vidí potem smrdící dvě kundy s děckem v šusťákovkách, tak je jasný, že přišli udat výsledek mrdačky ve stáji. Nějaký doporučení? Pohovor? Jo to určitě. “Umí hodiny? Koupe se? Poslouchá? Nemluví víc než je zdrávo? Jestli při pozdravu zrudne a sklopí hlavu je náš nafurt!!!”  Pokud dojde bez doprovodu – je z pracáku…Lajna na prdeli – je single…

 

Mám jako kurva doprdele přemejšlet o změně zaměstnání???!!!  Nejvíc mě dokáže vytočit do ruda jen a jen moje miláček šéfka. Když vidí můj protaženej ksicht jako kdybych se vrátil z poznávacího leteckýho výletu s Martinem Šonkou….Co je??? Nic. Tak co je??? Tak vysypu z rukávu tisíc věcí. A pozor přijde pointa….No musíš jim to říct!!! Cože pičo???Cože???? Od rána do večera nedělám nic jinýho….Moje milá kolegyňka mi říká že přehrávám….a pak dělá to samý hehehe….

 

Tak jo….tak mě jen tak mrdá v palici a jen tak chci všecky zabít když… Stává se to. Ano občas se to to stává, že si nějakej psychopat dá kečup. My to mu říkáme “Rote gourmet sosse” hrábnu po dóze a vona je prázdná. Ale přesto stojí na místě, kde má být. Na co? Proč když někdo vystříká poslední porci do mističky, zasere všechno okolo tím jak to zklepává a prská okolo, postaví zpátky tu prázdnou plastovou píčovinu na místo. To jako čeká až se to do rána jako pičo okotí?? Kdyby to náhodou vzal do pracek můj dementní prvok přílohář, tak to ještě pochopim. Páč ten neví, že nová dóza kečupu se musí odšroubovat a odtrhnout tam tu píčovinu a pak to poteče. Né, ten to buď bude reklamovat nebo odřízne dno nožem a vrazí do toho lžíci jak kokota do mámy…..

 

Proč pičo jako jdu do boxu a vrátim se s deseti prázdnejma kartonama. Na co jako pičo chladíme papír??? Aby mu venku nebylo v kontyšu hic, bo proč jako pičo??? O tom že když pošlu dementy někam pro něco a voni samou radostí že to našli už nikdy nikomu v životě neoznámí, že to bylo poslední. Po mě potopa a seru ti na to pičo, já mám zejtra volno. Když přijde zboží, tak nikdy nic nenechávat v kartonech. Neexistuje. Vybalit, vyskládat, srovnat podle datumu spotřeby. Jak v Kauflandu. Dementi neví, dementi neumí číst a nedej bože je-li to někde o metr vedle než před týdnem. Už to v životě nikdo nikdy nenajde. A co když přijde ta samá věc jen od jiný firmy??? Nemáme, nevím co to je, nerozumím, nemáme to a bude to tam dokud se to nezkazí. Banda autistickejch kreténů s klapkama na očkách pobíhají po kuchyni jak v ústavu při návštěvách a pokud přijde mamka v jiný blůzičce – mamka nepřišla.

 

Nejúžasnější je, jak všichni všechno ví a umí a xichty nepochopení hraničící s arogancí čumící na opětovné kolovrátkové vysvětlování banálních věcí. Jako že stokrát omýlaná lež se stává pravdou, tak stokrát dělaná jedna věc se stává dokonalou. NeNe. Stačí jako sračka vypuštěná z tlamy, “dělal/a jsem to jako vždycky”???!!! Ne! Něco se na tom ojebalo. Naštěstí z mé skoro třicetileté praxe čerpám jen tolik, že přesně vím kde a kdy a v jakém kroku se stala chyba nebo přesně co bylo ojebáno. A víte milí přátelé, co by mi stačilo?? Kdybych viděl pokoru. Né to piče budou bojovat do posledního dechu a vymlouvat se na počasí, proč že to bylo tak či onak. No tak mi to teď předveď a já se budu dívat. To už se těm “osobnostem” ale nechce. Ony vědí že máš pravdu. Tak jako tak jseš u nich čůůůrááák….

 

Tuhle mi přílohář dal naprosto na sračku rozvařený těstoviny. A jako že to vydáme. Ten zaprcanej prvok mi za jeho třicet let, co se z vývojky přesunul na ustalovač, slovy Cimrmana, vysvětli deset příběhů proč neví, že to tak dopadlo. A je čurácky schopnej, idiot článek vymaštěnej ti tvrdit, že za to vlastně nemůže. To pak vidím opravdu rudě. Jen za tu dobu, co tě krmí sračkama jak Parlamentní listy, mohl mít už ty nudle znova uvařený. Tohle naprosto nenávidím. Lidi, co lidi. Vymrdaný imbecily někdy někdo za něco pochválil a piče z toho žijí nafurt. Kundy bez pokory na hrušce, co umí hovno. Stačilo tohle rozčilování pro dnešek a končím hláškou mé bývalé kolegyně….

 

Cicina jednou zahustila gulášek a maso bylo dobrý tak jako zarážka do dveří. Když jsem se zeptal jako co teď s tím jako mám dělat, tak mi na to řekla…”Já jsem to tam měla ale dlouho” Bohužel se ale už nikdy nedozvíme, co bylo “to” a co bylo “tam” . Hlavní je, že se to nedalo žrát. No a co se vždycky dozvíme mí přátelé gastronomie? Jedno a furt to samý…”Tak si to ty čuráku dělej sám, když jseš tak chytrej!!!….HostJeZmrd.cz….

 

 

 

 

Facebook Pagelike Widget

UŽ JSTE ČETLI TYTO ČLÁNKY?

Znalost němčiny podmínkou :))))))))))

Znalost němčiny podmínkou :))))))))))

   Koupil jsem si cedník, ale on mi tekl. Tak jsem ho zavařil. Upadlo mi držátko od špičáku. No tak to držím za ten okraj. Dneska mi nejel konvekťák. Chce to nějakou opravu. Tak jsme jeli klasiku na plotnách. Servis “prej” přijede příští týden. Ale možná taky ne....

číst více
Komu zvoní hrana?

Komu zvoní hrana?

   Nechci ale musím. Opět se musím vyblejt kvůli tomu viru. Jak jistě víte a trošku čumíte na zprávy, tak se nám to porazit zatím nepodařilo. Já nebudu do nikoho tepat zda-li je to kvůli tomu, že se lidi nenechají očkovat apod. Ano je to každýho věc a můj názor na to...

číst více
Za všechno může protisměna

Za všechno může protisměna

   Jeden podnik. Dva světy. I tak lze charakterizovat protisměny v kuchyni. Bavíme se tady pouze o většinovém systému u nás. Dlouhej a krátkej. Nechci tu dnes psát o tom, jestli to je nejlepší systém v gastru. Už jsem o tom psal a za mě je to výjeb. Spoustě lidem...

číst více

comments

Share This