Vyberte stránku

Ruský kapky, Španělská dědina, Bulharský temperament.

od | Úno 14, 2021 | Příběhy

 

 
 

Tak jsem se opět šeredně mýlil, když jsem nadějeplný pověsil asi před měsícem článek, že máme světlo na konci tunela. Ať děláme co děláme, počty jsou furt stejný. Vakcíny se nestačijó vyrábět. Všeci včetně Andreja už dosáhli svýho maxima a Kocourkov úplně ve všem baví sociální sítě. Přikláním se k názoru, že lepší tam zatím neésó. Je to alibismus, dokuď se to nezkusí. Vládnoucí garnitura jsou jako bezdomovci. Žijó ze dne na den. Je jim u piče, co bude příští týden. Mrzuté je, že o gastru rozhodují lidi, kteří mají svoje jistý. Žádnej covid nezabrání tomu, aby jim metr co metr nepřistálo na účtě průměrný kilo a všecky Venezuelský přídavke k temu. Je fajn, že se začlo konečně o gastronomii a cestovním ruchu mluvit. Ale my bychom rádi, aby to taky jednou bylo z jinýho důvodu, než po spuštění slavného francouzského vynálezu, gilotiny. Já se jen děsím toho, že ať je Sputnik sebelepší, tak Mao ce tuňk z Hrado, domluví u svýho šéfa z Kremlu takový množství vakcín, že nás bratři po vzoru osmašedesátýho opět “zachrání”. A v příbalovým letáku bude jedinej nežádoucí účinek – Dukovany….

 

Těší mě čím dál víc, že živoucí organismus v podobě naší krásné země, má již pomale ty čobolácký kurvy plný zuby. Včetně jeho oddané čeládky. Opravdu nevidím důvod, proč by nemohly mít otevřeny bary, bistra, kavárny a restaurace. Vždyť se kurva přispůsobili uplně všemu, rozestupy, hygiena, štíty či desinfekce. A narozdíl od všech hypermarketů, co neplatí ani v Česku daně, zařízli gastro jak kozu na hajzlu na kebab v Istanbulu. Vím že hory a lyže je kurva dobrej buzziness, taky to má všude nejsilnější lobby. To je jediný odvětví cestovního ruchu, co nepotřebuje reklamu. Není jedinej den, kde by v jakejchkoliv break news nebyla zmínka o vlekařích a velikosti sněhový pokrývky. A teď pudó zase první na řadu milionáři z Aspenu. Na zbytek se mrdá jak na placaté kamen. Jakej je rozdíl mezi resortem za miliardu, kde v kanclu chlastá cibetkovó žbrundu Džerry v luxusním obleku a rodinou co si vzala deset míčů hypošku na rekonstrukci penzionku a vrazila do teho uplně všecko. A teďka só na dlažbě. A pokud se domůžou nějakejch lovů od Hajzlíčka, tak na to tři metry čekaj a ještě se musí snažit další měsíce aby nezkrachovali, jinak to budou muset vrátit. Dotazníky mají víc otázek než psychotesty, včetně hloubky vagíny všech dámských členů firmy. Okamžitá pomoc živnostníkům od našich otrokářů si nezadá s léčbou rakoviny člověka v posledním stádiu raka slinivky. Za tři měsíce bude po něm, ale tady ještě doporučujeme doplněk stravy ze švajcu za stopadesát litrů. Pojišťovna to nehradí, ale nabízíme vám financování od naší firmy. No co byste pro blízkého neudělali…..

 

Já samozřejmě vím, že jsme národ luxusních ojebávačů. Vymrdáme z čím jde. Ale jestli ti čuráci nahoře někdy prohlašovali, že se něco vyřeší “padni komu padni” , tak vězte že se nikdy nic nevyřešilo. Tak ať to píče aspoň jednou, to jejich bojový heslo použijí na správnou věc a rozdělují kompenzace v tomto stylu. Jestli bude deset procent těch, co to dostali neoprávněně, no tak kurva ať!!! Vono je to doběhne dřív nebo pozdějc jinde. V porovnání s fuckupama těch kokotů jsou to drobásky. Jako jen neuvěřitelnou piču může napadnout myšlenka, že my ti dáme love, ale slib nám že nezkrachuješ dalšího půl roku. Tohle není ani Jižní Amerika pičo, tohle je Barma a Sierra Leone. Co za zkoksovaný mrdky tohle vymejšlí do piče??? Jediná relevantní věc je snad daňový přiznání né??? Jako chce mi tady někdo říct, že na vině počtu nakaženejch jsou kokoti, co lijou víkend co víkend zavření někde v garáži u soudku? Tak ti jediní jsou promoření až na půdu Vám řikám pičo….

 

Čuráci ještě prohlašují, že jsou hrdí na česká zlatá ručička, která si poradí v každá situacia. Hrd a pyšen jest český zákonodárce na svého otroka. Gastro jede přes net a rozvozy zaplavily ulice víc než PPLky . Jo tak možná v matičce nebo Brnisku a co dál?? Jasně hodně firem jede rozvozy a vokýnka. Je potřeba vědět, že rozvozy vývařoven jely hustě už před covidem. Každá duchna má u dveří jídlonosič jak Amík litr mlíka a noviny. A ten zbytek, co je ochoten dát love za rozvoz z restoránu, je pramálo. Drtivá většina těchto nových služeb, jede denně do padesáti žrádel. Což jak našinec uzná není mnoho. Takže pane Hajzlíčku, víte píčo, že jim z toho zbyde hovno a dělají to jen pro to, aby si udrželi zákazníky a přečkali tuhle zkurvenou dobu a né, jak Vy to prezentujete, že je to nová cesta české gastronomie. A když jim vlastně firma podle vlády “šlape” , tak nemaj nárok na kompenzace. Na nějaké možná ano, ale to by si museli vybrat z padesáti podpůrných programů, což je jako vybrat si v průměrný Kebabárně na venkově. L ? XL ? XXL ? Do alobalu ? Do krabičky? Tady? Hranolky? Chleba? Placku? Wegie? Sýr? Olivy? Zelenina? Tumtududurum? Ananas? Velký bulka? Malý bulka? Bulka na prsu? Bulka na koulích? Bez bulky? Bez hranolek? Jen maso? Jen zeleninu? Jen chleba? Jen hranolky? Dresing? Bylinka kopr. Bylinka bez kopru. Joghurt. Joghurt s koprem. Chilli. Chilli bez chilli. Řikej mi to v číslech ať se vyznám. Takže jak jste to říkat? Honem honem, to vosí hnízdo od Bidwest moc už smrdět……a pak ti do prefabrikovaný placky bubák naholí fénem plastový šupinky z recyklovanýho masa a chce kilo….S vládním programem na pomoc gastru to má hodně společnýho. Z obojího se zasereš jak amina…..

 

Vydávat z vokýnka je taky úkol hodný mistra. Buď se s pičou hádáš, že nehodlá platit boxíky, páč jste kurvy zasraný a nevíte na čem už vydělávat. Protože on ví kolik se dá ušetřit na vodě. A Vy vaříte a nemáte žádný nádobí a serete to všecko do plastu. Žádná práce a von si to ještě musí vodnést dom. Další grupa crazy pacošů je riskantní jak piča, páč ti si donesou svoje jídlonosiče. Když pominu jak strašná ale strašná mrdačka je dělat třicetkrát za hodinu rozborku a zborku, tak konečně roušky nabývají na významu. To, co jsou prasata někdy schopný předvést jako umytej jídlonosič, tak to je neuvěřitelný. Víš co pičo a dej jim do toho teplou polívku. Ty bakterie a různí jiní bubáci co tam 24hodin čekali pod víčkem na to, až jim poskytneš žufánkem živnou půdu pro množení. To je tak strašně nebezpečný, aby ti to zrušilo krám během dvou dnů. Až se někdo posere, vina bude vždy na naší straně. I když se prokáže že měl čurák špinavej ešus. Je to risk. A je to stejný jako obvinění z pohlavního zneužívání. Prokáže se nevinna. “Ale víš co Máňo, kdo ví jak to bylo!!! Na každým šprochu…” Takže budem před každým výdejem do jídlonosiče předkládat zákazníkovi čtyřstránkový formulář, abychom byli z obliga…Aspoň poznají jaký to je, žádat stát o malou kompenzaci….HostJeZmrd….

 

Facebook Pagelike Widget

UŽ JSTE ČETLI TYTO ČLÁNKY?

Znalost němčiny podmínkou :))))))))))

Znalost němčiny podmínkou :))))))))))

   Koupil jsem si cedník, ale on mi tekl. Tak jsem ho zavařil. Upadlo mi držátko od špičáku. No tak to držím za ten okraj. Dneska mi nejel konvekťák. Chce to nějakou opravu. Tak jsme jeli klasiku na plotnách. Servis “prej” přijede příští týden. Ale možná taky ne....

číst více
Komu zvoní hrana?

Komu zvoní hrana?

   Nechci ale musím. Opět se musím vyblejt kvůli tomu viru. Jak jistě víte a trošku čumíte na zprávy, tak se nám to porazit zatím nepodařilo. Já nebudu do nikoho tepat zda-li je to kvůli tomu, že se lidi nenechají očkovat apod. Ano je to každýho věc a můj názor na to...

číst více
Za všechno může protisměna

Za všechno může protisměna

   Jeden podnik. Dva světy. I tak lze charakterizovat protisměny v kuchyni. Bavíme se tady pouze o většinovém systému u nás. Dlouhej a krátkej. Nechci tu dnes psát o tom, jestli to je nejlepší systém v gastru. Už jsem o tom psal a za mě je to výjeb. Spoustě lidem...

číst více
Share This